Besøg hos dyrlægen

dyrlæge-200-x-200

Dyrlæge besøg

I dag tog Loke og jeg på besøg hos vores dyrlæge.

Vi er så heldige at gå hos en dejlig klinik i Helsinge (Helle-for-dyrene) hvor de ikke har noget imod at man bare kigger ind. Hvis de har tid er der en eller flere der kommer over og hilser og nusser og bringer godbidder.

Loke har en ikke særlig hensigtsmæssigt adfærd med andre hunde. Han har det med at knurre og gø af dem mens han springer frem mod dem. Og da der var 4 andre hunde tilstede havde jeg egentligt regnet med at evt. skulle gå ind og ud nogle gange med mange godbidder og ros for stille og roligt at gå ved siden af mig. Men han gik fint ind uden at blive for ophidset og vi gik straks igang med at træne det han sagtens kan, så som at sidde og dække og give pote.

Der er god plads i venteværelset så hans grænser blev ikke overskredet så meget med de andre hunde og vi hilste kun kort på en af de andre meget venlige hunde fordi han selv gerne ville.

Ingen konsultation

Vi havde ingen aftale med dyrlægen og ingen helbredsmæssige problemer med ham.

Formålet med besøget var simpelthen at vænne ham til at komme der og give ham gode oplevelser af stedet. Hvis man kun kommer der når der er noget galt og de bliver stukket med nåle og andre væmmelige ting, så er der jo ikke noget at sige til nogle dyr ikke bryder sig om at komme der.

Vi var så heldige at dyrlægerne fik tid til at hilse og de fik ovenikøbet lov til at røre hans mere private dele mens han havde travlt med en godbid. (De syntes det så ud som om han kun havde 1 testikel, men det havde han så ikke).

Endelig blev han vejet – 23.4 kg, så vi fik købt lidt slankefoder. På de papirer vi fik fra Dyreværnet var hans vægt 20kg med note om at han var lidt overvægtig.

Jeg regner med at tage ham på besøg hos dyrelægen regelmæssigt så han kan få mange gode oplevelser med dem, inden han evt. skal finde sig i det mindre rare hos dem.

 

Del endelig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *